• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Одеські митники затримали товари по догляду за тваринами вартістю понад 172 тис.грн.
    Опубликовано: 2006-01-19 11:22:00

    Ввезення товарів на митну територію Україну з порушенням митних правил попереджено працівниками митного поста „Іллічівськ” Одеської митниці.

    Згідно товаросупровідних документів з США пароплавом на адресу одного з вітчизняних спеціалізованих підприємств мали прямувати 60657 одиниць виробів по догляду за тваринами, вартістю близько 122 тис.грн. Однак під час догляду вантажу було виявлено, що серед належним чином задекларованої продукції знаходиться 16615 упаковок товарів для тварин (різноманітні вітаміни, іграшки, гребінці, шампуні та інше 103 найменувань) вартістю понад 172 тис.грн., дані про які в митній декларації були відсутні.

    Зекономити на сплаті належних відрахувань до держбюджету на ввезення товарів підприємці вже не зможуть. Не заявлену в документах продукцію затримано. Складено протокол про порушення митних правил.

    www.customs.gov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.