• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Голова Комісії з питань оборони Державних Зборів Угорщини: Інтерес Угорської Республіки полягає в тому, щоб усі її країни-сусіди були членами НАТО"
    Опубликовано: 2006-01-19 16:28:00

    Про це сьогодні заявив голова Комісії з питань оборони Державних Зборів Угорської Республіки пан Дьордь Келеті під час зустрічі з міністром оборони України Анатолієм Гриценком.

    Він також висловив упевненість, що Угорщина і, зокрема, її парламент підтримають прагнення України стати членом НАТО та подякував Україні за співпрацю під час виконання миротворчої місії в Іраку.

    “Саме усвідомлення того, що солдати сусідньої України працюють поруч позитивно впливало на угорських військових. Ми високо цінуємо те, що Україна, навіть в обмежених фінансових умовах, спромоглася брати участь у таких впливових миротворчих місіях як у Косовому та Іраку, демонструючи прагнення та спроможність ефективно діяти спільно з солдатами НАТО, - підкреслив пан Дьордь Келеті та додав. – Особливу повагу викликає те, що при таких умовах політична сміливість якнайкраще проявляє самосвідомість народу”.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.