• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Віктор Бондар певен, що аеропорт Бориспіль невдовзі буде справжнім обличчям України
    Опубликовано: 2006-01-27 12:28:00

    Сьогодні, 27 січня, у столичному аеропорті „Бориспіль” міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар відкрив новозбудовану галерею пасажирського терміналу „В”. Відтепер головні „повітряні ворота” України стали більшими за площею та кращими за рівнем комфорту для пасажирів міжнародних рейсів.

    За словами міністра, відкриття цієї галереї – лише початок перетворення „Борисполя” на сучасний європейський аеропорт. Наступним кроком буде побудова двох нових пасажирських терміналів.

    Віктор Бондар підкреслив, що українські аеропорти будуть розвиватися за світовими стандартами. „Конкуренція між двома терміналами – приватним і державним – дозволить підвищити якість обслуговування пасажирів та знизити аеропортові збори, адже термінали будуть змагатися між собою за кожну авіакомпанію, кожного пасажира. – сказав він, - У результаті виграють всі”. Крім того, завдяки такій конкуренції Україна зможе виконати європейські вимоги щодо демонополізації послуг в аеропортах.

    Планується, що перший приватний термінал буде побудовано вже у 2006 році, а в 2007 році пасажирів зустріне ще один державний термінал. Обидва нові термінали обслугуватимуть закордонні напрямки. Нині діючі термінали „А” і „В” працюватимуть на внутрішні рейси.

    Як у всіх сучасних аеропортах, з терміналів до літаків пасажири потраплятимуть через спеціальні криті переходи – більше не потрібно буде ходити по злітному полю під сонцем і дощем. „Це буде найсучасніший аеропорт в Європі, надзвичайно світлий і зручний з точки зору логістики”,- сказав міністр.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.