• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 2006 рік - час оперативної співпраці Луганської облдержадміністрації з податковою службою області
    Опубликовано: 2006-01-27 12:38:00

    “Якщо 2005 для нашого регіону був роком очікувань, то 2006 – повинен стати часом оперативної співпраці Луганської облдержадміністрації з податковою службою області, – зазначив під час розширеного засідання колегії в ДПА в Луганській області заступник голови облдержадміністрації Михайло Попов. – Більш того, ми маємо надію, що цей рік стане еволюційним для соціально-економічного розвитку Луганщини”.

    Керівництво області опікується питанням налагодження конструктивних відносин зі всіма державними структурами й особливо з податковою службою. Михайло Попов підкреслив, що минулий рік був успішним для податківців Луганщини. Він подякував Олексію Глухову за вміле керівництво й побажав подальших досягнень у роботі.

    Під час спілкування з учасниками колегії Михайло Попов підкреслив, що сьогодні до минулого відходить проблема відшкодування ПДВ, і це є знаковим показником. Важливо зробити все можливе, аби створити сприятливі умови для роботи підприємств, адже це – запорука стабільного наповнення державної скарбниці.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.