• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент доручив керівникам усіх регіонів відрядити кваліфікованих фахівців для участі у відновлювальних роботах з ліквідації наслідків аварії у Алчевську
    Опубликовано: 2006-01-27 17:04:00

    Президент України Віктор Ющенко заслухав звіти міністра будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Павла Качура та міністра з питань надзвичайних ситуацій та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктора Балоги щодо ліквідації наслідків аварії на магістральному теплопроводі в Алчевську Луганської області.

    В. Балога та П. Качур поінформували Главу держави про результати роботи урядової групи в Алчевську, засідання якої проводилося за дорученням Президента України. Як повідомили міністри, урядова група визначила першочергові дії для подолання аварії та ліквідації її наслідків, а також графік відновлення теплопостачання до житлових будинків міста.

    За дорученням Президента України уряд виділив необхідні кошти для надання допомоги Алчевську. Крім того, Президент доручив керівникам усіх регіонів України у дводенний термін відрядити кваліфікованих фахівців для участі у відновлювальних роботах з ліквідації наслідків аварії.

    Глава держави також доручив Павлу Качуру вжити заходів щодо забезпечення першочергових соціальних потреб громадян.

    Віктор Ющенко наголошує, що деякі регіони України неналежним чином підготувалися до опалювального сезону, що свідчить про низький рівень відповідальності керівників відповідних органів місцевої влади та місцевого самоврядування.

    "Офіційне представництво"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.