• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 31 січня 2006 року відбудеться Рада директорів мережі центрів соціальних служб для молоді Івано-Франківської області
    Опубликовано: 2006-01-31 10:56:00

    На порядок денний Ради директорів виносяться питання: діяльності мережі центрів соціальних служб для сім\'ї, дітей (ЦСССДМ) та молоді в Івано-Франківській області у 2005 р. та плани роботи на цей рік.

    Директор ОЦСССДМ Оксана Винницька, підсумовуючи діяльність мережі у минулому році, підкреслила що мережа ЦСССДМ в області заповнена кадрами на 63% - 114 осіб, хоча згідно нормативів повинно працювати – 193 особи. Насправді кадрова проблема в соціальній роботі відчувається дуже гостро, адже при низькій зарплаті такий спеціаліст виконує дуже важливий об\'єм роботи: «Але наша обласна мережа працює повноцінно, - сказала Оксана Іванівна нашому кореспонденту, - ми постійно відправляємо працівників на підвищення кваліфікації. За цей період 19 керівників та фахівців мережі взяли участь у 8 семінарах, організованих Держсоцслужбою, у 12 навчальних семінарах, проведених на базі регіональних ЦСССДМ. Івано-Франківським ОЦСССДМ проведено 7 семінарів-практикумів, в яких взяло участь 200 осіб».

    Окремо на засіданні обговорили функціонування обласного центру соціально-психологічної допомоги, а також О. Винницька розповіла про створення соціального житла для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

    Довідка: На виконання Національних та державних програм стосовно дітей, молоді, різних категорій сімей при ЦССМ області діють 60 спеціалізованих служб:

    20 – Служба соціальної підтримки сімей,

    20 – “Мобільний консультативний пункт”,

    18 – “Соціальний супровід неповнолітніх та молоді, які відбувають покарання в місцях позбавлення волі та повертаються з місць позбавлення волі”,

    4– “Вторинна зайнятість молоді”,

    2– “Телефон довіри”,

    2- КП для споживачів ін\'єкційних наркотиків “Довіра”.

    Під час проведення ради директорів відбулась зустріч із заступником Голови Снятинської райдержадміністрацї, ознайомлення із роботою Снятинського РЦСССДМ, філією центру - Заболотівським селищним центром СССДМ.

    Усі директори мережі центрів СССДМ отримали пакети методичних документів, навчальних посібників, соціально-рекламну продукцію.

    Радою директорів було ухвалено рішення, визначено напрями діяльності на 2006 рік та інше.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.