• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Українська авіаційна транспортна компанія" має міжнародне визнання
    Опубликовано: 2006-01-31 15:27:00

    Сьогодні, 30 січня, у Києві у Центральному будинку офіцерів ЗС України відбувся брифінг генерального директора Державного підприємства Міністерства оборони України “Українська авіаційна транспортна компанія” (УАТК) Віталія Попова, присвячений підсумкам діяльності підприємства за результатами 2005 року та перспективам його подальшого розвитку.

    Зокрема, Віталій Попов повідомив, що наліт повітряних суден, які належать УАТК, у минулому році збільшився на 30% у порівнянні з 2004 роком. Причому у четвертому кварталі 2005 року приріст нальоту порівняно з аналогічним періодом 2004 року склав понад 100%.

    Керівник авіатранспортного підприємства також повідомив, що станом на 30 січня поточного року 20 повітряних суден Державного підприємства МО України “Українська авіаційна транспортна компанія” виконують поставлені завдання за різними контрактами. Загалом же кількість літаків, які мають льотну придатність, у минулому році зросла вдвічі порівняно з 2004 роком.

    “Цього вдалося досягти значною мірою завдяки збільшенню у 2005 році капіталовкладень у відновлення повітряних суден компанії до 22 мільйонів 700 тисяч гривень”, - підкреслив Віталій Попов.

    Він також наголосив, що саме завдяки новітнім формам ведення фінансово-економічної політики кампанії, які були впроваджені її новим керівництвом вдалося повністю розрахуватися з боргами,

    “На початок 2005 року УАТК мала майже 70 мільйонів гривень заборгованостей. А завершили рік не тільки розрахувавшись з боргами, а й з прибутком у 30 мільйонів гривень”, - зазначив Віталій Попов.

    Керівник УАТК також додав, що на авіаційному салоні “МАКС-2005”, який проходив у Москві, “Українську авіаційну транспортну компанію” було визнано єдиною, що мала у 2005 році найбільші темпи економічного зростання – 33%.

    “У цьому році ми плануємо поставити на “крило” ще 10 літаків Іл-76 і на кінець 2006 року авіапарк нашого підприємства налічуватиме 30 літаків такого типу”, - зазначив Віталій Попов.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.