• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 10 літаків Ан-70 планує придбати Державне підприємство Міністерства оборони України УАТК до 2010 року
    Опубликовано: 2006-01-31 15:34:00

    Такі дані 30 січня навів генеральний директор Державного підприємства Міністерства оборони України “Українська авіаційна транспортна компанія” (УАТК) Віталій Попов, говорячи про перспективи розвитку цього авіатранспортного підприємства.

    За його словами, введення в експлуатацію нових літаків дозволить розширити присутність української транспортної авіації в європейському регіоні та підтримати вітчизняну авіаційну промисловість.

    “Ан-70 є економічно вигідною для нас машиною і має найкращі характеристики, які може мати транспортний літак. До кінця 2007 року Міністерство оборони України має отримати два літака Ан-70 і ми в свою чергу вже розробили і передали до конструкторського бюро необхідну технічну документацію”, - зазначив Гендиректор УАТК.

    Він також додав, що в разі виконання до 2008 року цієї програми Україна матиме пріоритетних два роки у світовій галузі вантажних перевезень.

    “Цей сектор вантажних перевезень в такому форматі як Ан-70 не має аналогів у світі, - наголосив Віталій Попов. - Всього ж до 2010 року ДП МО України „Українська транспортна компанія” планує придбати 10 вітчизняних літаків Ан-70”.

    Крім того, Віталій Попов повідомив, що в планах ДП МО України “УАТК” проведення ремоторизації частини з 98 літаків Іл-76, які сьогодні компанія має у законсервованому виді, на нові типи двигунів.

    “Ми ведемо переговори з російською стороною щодо проведення ремоторизації літаків Іл-76. Ми будемо ставити на наші борти російські двигуни марки 90ПС, які більш економічні і відповідають світовим екологічним та шумовим стандартам, ніж ті двигуни, що стоять на цих літаках зараз. Але це дуже коштовна річ. Тому ми розробляємо схему фінансового лізингу і сподіваємося, що вже в цьому році два перших літаки Іл-76 будуть обладнані цими типами двигунів”, - повідомив Віталій Попов.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.