• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Комітет розглядає проект закону спільної часткової власності
    Опубликовано: 2006-02-15 16:42:00

    Проектом пропонується врегулювати особливості реалізації права спільної часткової власності особами-власниками майнових паїв у сільськогосподарських підприємствах.

    Законопроект визначає осіб, які мають право на частку в праві спільної часткової власності, форму і умови договору про спільне володіння та користування майном.

    Зокрема, пропонується встановити, що право на частку в спільній часткової власності мають особи, які під час реформування сільськогосподарських підприємств отримали майно на загальну вартість їх майнових паїв, підтверджених свідоцтвом про право власності на майновий пай члена колективного сільськогосподарського підприємства, а також особи, що набули це право з підстав, не заборонених законодавством.

    Прийняття цього закону має на меті забезпечити захист майнових прав осіб, які використовують майно на праві спільної часткової власності, та законодавчо визначити порядок використання такого майна.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.