• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відкритий лист Луценка
    Опубликовано: 2006-02-23 11:22:00

    Відкритий лист Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка

    Турчинову О.В.

    Шановний Олександре Валентиновичу!

    Від лідерів політичної сили, яка йде на вибори під гаслом прозорої влади, мені дивно чути обурення з приводу оприлюднення МВС України інформації про кандидатів у депутати, які притягуються до відповідальності за вчинення злочинів.

    На сьогоднішній день відповідно до інформації Департаменту інформаційних технологій МВС України у виборчих списках «Блоку Юлії Тимошенко» є 15 осіб, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, а також 8 осіб, які звинувачуються в кримінальних діяннях.

    Заяви про політичний характер деяких із цих справ, наприклад, справ, порушених стосовно Шкіля А.В., можна взяти до уваги. Проте лідер Блоку Тимошенко Ю.В. уже давно показала приклад закриття надуманих справ за рішенням суду. Аналогічно вчинив і Сивульський М.І.

    Тож, не варто ображатися на МВС України за оприлюднення об’єктивної інформації, а потрібно зробити реальні кроки в передбачений законом спосіб для відхилення звинувачень окремих кандидатів від «Блоку Юлії Тимошенко» у шахрайстві з фінансовими ресурсами, привласненні і розтраті майна, відмиванні доходів, одержаних злочинним шляхом, зловживанні владою тощо.

    З повагою

    Міністр внутрішніх справ Ю.В. Луценко

    mvsinfo.gov.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.