• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закон "Про Державну службу спеціального зв'язку та захисту інформації України"
    Опубликовано: 2006-02-23 11:58:00

    Верховна Рада України прийняла Закон "Про Державну службу спеціального зв\'язку та захисту інформації України" (Інформаційне управління)

    Пропонується створити Державну службу спеціального зв´язку та захисту інформації України на базі відповідних підрозділів Служби безпеки України для реалізації завдань щодо забезпечення захисту державних інформаційних ресурсів в інформаційно-телекомунікаційних системах, криптографічного та технічного захисту інформації, безпеки спеціального зв´язку в Україні.

    На створюваний орган покладатиметься забезпечення функціонування, безпеки та розвитку Державної системи урядового зв´язку, Національної системи конфіденційного зв´язку, здійснення державного контролю за станом криптографічного та технічного захисту інформації.

    Прийняття закону дозволить чітко визначити функції та повноваження Державної служби спеціального зв´язку та захисту інформації України та забезпечити контроль за її діяльністю відповідно до Закону "Про демократичний цивільний контроль над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави", а також з боку Президента України та Верховної Ради України. Створення Державної служби спеціального зв´язку та захисту інформації України здійснюється в рамках реформування Служби безпеки України з метою вивільнення її від невластивих функцій.

    Законом визначаються статус, функції, принципи діяльності, загальна структура та чисельність, повноваження Державної служби спеціального зв´язку та захисту інформації України, заходи соціального та правового захисту її особового складу, а також питання контролю та нагляду за її діяльністю.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.