• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закон "Про аудиторську діяльність"
    Опубликовано: 2006-02-23 14:59:00

    Верховна Рада України прийняла Закон "Про внесення змін до Закону України "Про аудиторську діяльність"

    В ньому змінюються визначення таких термінів як "аудит", "аудиторська фірма", "аудиторський висновок", передбачається, що перелік послуг, які можуть надавати аудитори, визначається Аудиторською палатою України.

    Згідно закону, аудитором може бути фізична особа, яка має сертифікат, що визначає її кваліфікаційну придатність на заняття аудиторською діяльністю на території України. Аудитор має право займатися аудиторською діяльністю як фізична особа підприємець, або у складі аудиторської фірми. Право на здійснення аудиторської діяльності надається лише аудиторам та аудиторським фірмам, які включені до Реєстру аудиторів та аудиторських фірм

    Загальний розмір частки засновників (учасників) аудиторської фірми, які не є аудиторами, у статутному фонді обмежується 30%.

    Визначається також перелік підстав для проведення обов´язкового аудиту, порядок сертифікації аудиторів, правові засади діяльності Аудиторської палати України, порядок проведення аудиту та надання інших аудиторських послуг.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.