• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Засідання Військового комітету Україна-НАТО
    Опубликовано: 2006-02-23 15:24:00

    У засіданні Військового комітету Україна-НАТО бере участь українська делегація на чолі з начальником штабу - першим заступником командувача ВМС ЗС України

    23 лютого делегація українського флоту на чолі із начальником штабу — першим заступником командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України контр-адміралом Ігорем Кабаненком відвідала штаб-квартиру НАТО у м. Брюссель (Бельгія). Метою візиту військових моряків до Брюсселю є участь у засіданні Військового комітету Україна-НАТО на рівні військових представників.

    На засіданні обговорюватимуться питання покращення координації спільних зусиль на національному, субрегіональному, регіональному та міжнародному рівнях з метою підтримки дій світового співтовариства, спрямованих на боротьбу з тероризмом, розвитку оборонних інституцій країн-членів Північноатлантичного альянсу, досягнення взаємосумісності військових підрозділів різних країн з метою участі в операціях з підтримання миру під проводом НАТО.

    Під час візиту члени делегації ВМС ЗС України зустрілися із заступником Глави Місії України при НАТО з військових питань генералом армії України Володимиром Шкідченком, представниками управління операцій та стратегічного командування НАТО з операцій щодо військових аспектів співпраці України з Північноатлантичним альянсом. Також флотська делегація провела консультації з фахівцями управління співробітництва та регіональної безпеки щодо гармонізації заходів двосторонньої та багатосторонньої (в рамках програми НАТО “Партнерство заради миру”) співпраці у контексті участі України в антитерористичній операції НАТО в Середземному морі “Активні зусилля” і управління оборонної політики та планування щодо Цільового плану Україна-НАТО на 2006 рік.

    Візит делегації ВМС ЗС України до Брюсселю триватиме до 24 лютого.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.