• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закон "Про впорядкування питань, пов'язаних із забезпеченням ядерної безпеки",
    Опубликовано: 2006-02-24 12:57:00

    Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки рекомендує парламенту прийняти у другому читанні проект закону про внесення змін до Закону "Про впорядкування питань, пов\'язаних із забезпеченням ядерної безпеки", внесений народним депутатом В.Бронніковим

    Законопроектом пропонується вилучити із Закону "Про впорядкування питань пов\'язаних із забезпеченням ядерної безпеки" норми, які надають Національному банку право затверджувати положення про спеціальний рахунок експлуатуючої організації (оператора) для формування фінансового резерву, створювати та визначати діяльність Наглядової ради у сфері контролю за використанням коштів фінансового резерву, закріпивши ці повноваження лише за Кабінетом Міністрів України.

    Крім того, пропонується розширити право експлуатуючої організації (оператора) на вибір банківських установ-резидентів для розміщення коштів на депозитних рахунках.

    ""ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.