• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Литвин зустрівся з студентською молоддю міста Вінниця
    Опубликовано: 2006-02-24 16:44:00

    У п\'ятницю, 24 лютого 2006 року, в рамках робочої поїздки до Вінницької області Голова Верховної Ради України зустрівся з студентською молоддю міста Вінниця. (Прес-служба)

    У п´ятницю, 24 лютого 2006 року, в рамках робочої поїздки до Вінницької області Голова Верховної Ради України зустрівся з студентською молоддю міста Вінниця.

    Виступаючи перед студентами, В.Литвин зазначив: "Якщо ми хочемо забезпечити прорив, ми повинні зробити ставку на освіту".

    "Система освіти це майбутнє країни і ваше власне благополуччя", - сказав він, додавши, що молодіжна політика повинна визначатися саме студентами.

    В.Литвин зазначив, що вища школа повинна визначати параметри, основні віхи розвитку супільства.

    Торкаючись проблем галузі освіти, В.Литвин сказав на це, що "в ряді випадків у недержавних вузах ми отримуємо псевдоосвіту і псевдодипломи". У зв´язку з цим він закликав "відійти від спотвореної моделі" недержавної освіти та відмовитись від єдиного державного зразка диплома.

    Він також наголосив, що вузи повинні вирішувати це питання і питання акредитації самостійно.

    В.Литвин також вважає необхідним відмовитись від "штучного піднесення" рейтингу вузів. Підсумовуючи, В.Литвин підкреслив, що потрібно принципово підійти до проблем вузів і освіти загалом, зробити ставку на інновації, збільшити фінансування освіти і науки, зберегти і примножити потенціал підготовки студентів.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.