• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Контрабанді - СТОП"
    Опубликовано: 2006-02-24 17:36:00

    Під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України Станіслава Сташевського відбулось засідання Міжвідомчої координаційної ради з питань боротьби з контрабандою.

    Мета проведеного заходу – необхідність ефективної реалізації та активізації заходів, передбачених Державною програмою «Контрабанді – СТОП», спрямованих на удосконалення процедури контролю за вантажопотоками, створення на вітчизняному ринку умов, які б зменшили або максимально ліквідували можливості реалізації контрабандних товарів та виведення з “тіні” вантажопотоків країни.

    Відповідно до розробленої концепції для вирішення проблемних питань в цій сфері пропонується вживати всі доступні важелі впливу, а саме: економічні, законодавчі та правоохоронні.

    Члени координаційної ради доповіли про стан та результати виконання існуючого плану дій, а також обмінялись пропозиціями щодо його удосконалення і підвищення рівня координації.

    Зазначено, що проведена робота вже призвела до збільшення на 60% надходжень до бюджету у порівнянні з попереднім роком, зменшення майже в 10 разів зобов’язань держави з погашення ПДВ, а також зменшення випадків потраплянню на ринок контрабандної продукції.

    На завершення засідання Міжвідомчої координаційної ради, Станіслав Сташевський закликав його учасників вжити термінових заходів щодо подолання проблем, які виникли під час реалізації державної програми, а також розробити більш ефективні механізми протидії контрабанді.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.