• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Текст телеобращения Ющенко о Януковиче
    Опубликовано: 2006-08-03 11:10:00

    Сегодня, около 2 часов ночи, Президент Украины Виктор Ющенко выступил в эфире общенациональных телеканалов с обращением к народу Украины.

     

    В этом обращении глава государства заявил, что подает парламенту кандидатуру лидера Партии регионов Виктора Януковича на пост премьер-министра.

     

    «Я розумію всю складність, яка виникає і на Сході, і на Заході України відносно чинних результатів виборів і будь-якої кандидатури Прем’єр-міністра. Я звертаюсь до нації віднестися до цього з розумінням, можливо ми сьогодні маємо унікальний шанс, як звести обидва береги Дніпра до порозуміння».

     

    «Сьогодні мною демонструється ще один шанс на політичне об’єднання країни. Я роблю крок назустріч парламенту і думаю, що цей шанс парламент використає конструктивно, для процвітання нації»,

     

    «Є історичний шанс мати п’ять років стабільної роботи національного парламенту... Президент подає руку парламенту, іде назустріч і дає шанс реалізуватись такій політиці».

     

    «Вибори, які відбулися, їх чинність, їх демократичність, по суті, підтвердили те, що Україна у своєму виборі має дві полярності. І незалежно від того, чи були б повторні вибори, ми б мали приблизно такий самий результат»,

     

    «У нас є можливість з білого аркушу паперу приступити до реалізації того курсу, який ми декларували на Майдані, як через толерантність вийти на політичну терпимість, говорити про цілі, які нас об’єднують, а не роз’єднують... Я переконаний, що у нас є всі можливості говорити про перехід від політичної депресії, політичних невизначеностей до стабілізації політичної системи і економічного курсу».

    glavred



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.