ЛДПУ - Форум правозахисних органіацій

16 сен, 16:24

Як повідомила ELCOMARTвыборы прес-служба ЛДПУ, 16 вересня в будинку Федерації профспілок України відбувся Форум правозахисних організацій, в якому взяли участь більше 100 правозахисних організацій з різних регіонів України.
 
Метою проведення Форуму було обговорення щодо ефективного проведення судово-правової реформи, а також вироблення механізмів активної участі у цьому процесі правозахисних організацій та об’єднання спільних зусиль задля приведення українського судочинства до норм демократії.
 
Ініціаторами проведення заходу виступили: Всеукраїнське об’єднання „Майдан Правозахисту”, Партія Правозахисту, Ліберально-демократична партія України.
 
Лідер ЛДПУ Ігор Душин виступив з промовою на відкритті Форуму та привітав ініціативу Партії Правозахисту щодо активного залучення всіх правозахисних організацій до проведення судової реформи в країні.

Учасники Форуму підписали Спільну угоду про взаємне співробітництво між правозахисними організаціями, політичними партіями та представниками громадськості.
 
ELCOMARTвыборы`2006

Адрес новости: http://elcomart.com/show/91522.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua