Binance тимчасово призупиняє виведення біткойнів через великі обсяги

09 май, 09:50

Криптовалютна біржа Binance в понеділок припинила виведення біткойнів, посилаючись на великі обсяги. Наразі на біржі працюють над виправленням цього аби якнайшвидше відновить виведення криптовалюти.

Про це повідомляє Reuters.

"Великий обсяг транзакцій зняття з Binance все ще очікує на розгляд, оскільки наші встановлені комісії не передбачили нещодавнього різкого зростання комісії за біткойни," - повідомили на біржі Binance, маючи на увазі платежі майнерам cyrpto, які обробляють транзакції в блокчейні.

У березні Binance, найбільша у світі криптобіржа, призупинила депозити та зняття коштів через технічні проблеми. Біткойн впав приблизно на 1% до $28 191, що є найнижчим показником майже за тиждень.

Окрім цього, Міністерство юстиції США розслідує можливість використання росіянами компанії Binance Holdings для обходу санкцій шляхом перерахування коштів через найбільшу у світі криптовалютну біржу.

Російські видання, що контролюються урядом країни-агресора, повідомляють, що найбільша криптобіржа Binance скасувала обмеження на граничну вартість активів на балансі криптогаманців, що належать громадянам РФ.

Тетяна Гойденко

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://elcomart.com/show/486541.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua