Як придбати оптимальний операційний стіл для лікарні

03 окт, 22:55

Стіл операційний механічний

Стіл операційний механічний ціна в Україні оптимальна на сайті gm.org.ua – тут найкращий вибір для лікарень та приватних клінік. Ми пропонуємо високу якість, розширену гарантію та сервісну підтримку як в період гарантії, так і після закінчення її терміну. Якщо ви хочете отримати високу якість від популярного бренда та допомогу в підборі такого столу, який дійсно буде перекривати всі ваші потреби, ми пропонуємо широкий асортимент багатофункціональних, універсальних хірургічних столів, які може використовувати декілька лікарів в різнопланових операціях.

Конструкція операційного стола: види та особливості

хірургічний стіл фотоСтандартні хірургічні столи мають наступну конструкцію:

Більшість операційних столів, які пропонуємо ми – компанія Горізонт Медікал, може бути доповнена додатковими пристосуваннями, що значно розширюють можливість столу та збільшують варіанти проведення операцій на таких столах. Наприклад, при додатковому пристосуванню, що фіксує кінцівки, буде значно знижено ризик травмування під час мимовільного руху пацієнта. Спеціальні ремені фіксують ноги та руки пацієнта.

Поділення операційних столів за видами

Розподілити всі хірургічні столи можна по наступним ознакам:

Тому розділення зазвичай поділяється на наступні критерії:

На що звертати увагу під час вибору стола

Вибір по типу та виду повинен завжди закінчуватися питаннями про технічне обслуговування, розміщення. Тому варто звернути увагу на:


Адрес новости: http://elcomart.com/show/485967.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua