В Україні запустили прямі грошові перекази MoneyGram на банківські картки

01 авг, 10:12

ПриватБанк та сервіс міжнародних грошових переказів MoneyGram запустили можливість отримувати перекази прямим зарахуванням на гривневі рахунки ПриватБанку та банків-партнерів MoneyGram в Україні.

Як ідеться в повідомленні найбільшого державного банку, для отримання переказу варто лише надати відправнику IBAN гривневої картки українського банку, а також імʼя і призвище отримувача латиницею. Після відправки переказу гроші буде автоматично зараховано на картку, а клієнт миттєво отримає повідомлення про зарахування коштів.

Автоматично зараховуватися на картки ПриватБанку чи інших банків буде і грошова допомога українцям від міжнародних організацій, що виплачується через MoneyGram. Відтепер українцям не потрібно чекати на контрольний номер переказу від міжнародної організації та звертатися у відділення банків для отримання переказу.

В ПриватБанку кажуть, що на його картки перекази MoneyGram зараховуватимуться автоматично в режимі 24/7/365, тобто навіть у вихідні і святкові дні.

Натомість швидкість зарахування переказу MoneyGram на картки інших українських банків залежитиме від роботи системи електронних платежів Національного банку України та банку отримувача: максимальний термін становить до трьох робочих днів.

Нагадаємо також, що на початку травня ПриватБанк запустив інтеграцію з іншою системою онлайн-переказів - Payoneer.

Тимофій Бесп'ятов

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://elcomart.com/show/485881.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua