"Круглий стіл" з питання запобігання торгівлі людьми

29 ноя, 17:11

Для більшої інформованості, а, відповідно, більш ефективного проведення роботи щодо зниження рівня міграції українців за кордон, що, в свою чергу, зменшує вірогідність потрапляння українських громадян в руки торгівців людьми, а також на запрошення Громадського центру „Ділові ініціативи” (м. Івано–Франківськ) 7 листопада 2005 року відбувся „круглий стіл”. Захід проводився з нагоди оприлюднення дослідження на тему: „Вивчення ринку праці у десяти областях України: зменшення трудової міграції та торгівлі людьми через покращення економічної ситуації”, який проводився Європейським Союзом/ТАСІS/ та Координатором проектів ОБСЄ в Україні.  
 
Участь у роботі „круглого столу” взяли директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості І.В. Кравчук, заступник директора обласного центру зайнятості О.П. Пушкар, заступник директора Хмельницького міського центру зайнятості Т.Р. Мехеда, представники органів виконавчої влади, центрів зайнятості Закарпатської, Івано–Франківської, Тернопільської, Хмельницької областей. 
 
Учасники наради ознайомились з результатами проведеного дослідження, а також внесли пропозиції щодо покращення соціально-економічної ситуації регіонів, які сприяли б створенню робочих місць з належними умовами праці та гідною заробітною платою і, відповідно, зменшенню кількості тих громадян, які в пошуках роботи виїжджають за кордон. Наприклад, збільшення інвестицій, удосконалення рівня державного замовлення та рівня підготовки кадрів, подолання наслідків тіньової зайнятості, вдосконалення кадрової політики, розвиток малого та середнього бізнесу, підприємництва, удосконалення кредитної політики та інше.
 
Державна служба зайнятості
 

Адрес новости: http://elcomart.com/show/39361.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua