Найбільш резонансні злочини та події на 08.03.2006 р.

09 мар, 11:40

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2508 заяв про злочини. Вжитими заходами 1388 (55,3%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 3 вбивства, 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 6 розбійних нападів, 56 пограбувань, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 99 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, 19 обрізів мисливських рушниць, 18 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 1,3 кг вибухівки, 2 електродетонатори та понад 4,2 тис.набоїв.

затримано 99 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, 19 обрізів мисливських рушниць, 18 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 1,3 кг вибухівки, 2 електродетонатори та понад 4,2 тис.набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 149 осіб. У них вилучено 25,3 кг наркотиків.

та психотропних речовин затримано осіб. У них вилучено наркотиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1351 особу.

, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто особу.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 38 осіб.

Упродовж минулої доби порушено 84 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з яких 28 – у сфері службової діяльності, у тому числі 2 – про хабарництво.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 102 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 13 осіб загинули та 123 - травмовано.

У Миронівському районі Київської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного громадянина Республіки Білорусь. Попередньо встановлено, що він уночі 7 березня в місті Жашкові Черкаської області на території новоспоруджуваного будинку місцевого жителя, приватного підприємця, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем 36-річного безробітного жителя Звенигородського району та 50-річного громадянина Угорської Республіки й викрав у них мобільні телефони. Викрадене вилучено.

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного громадянина Республіки Білорусь. Попередньо встановлено, що він уночі 7 березня в місті Жашкові Черкаської області на території новоспоруджуваного будинку місцевого жителя, приватного підприємця, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем 36-річного безробітного жителя Звенигородського району та 50-річного громадянина Угорської Республіки й викрав у них мобільні телефони. Викрадене вилучено.

У місті Сєверодонецьку Луганської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 18-річного місцевого жителя, учня професійно-технічного училища. Попередньо встановлено, що він уночі 4 березня в підвалі житлового будинку з хуліганських спонукань заподіяв смертельні тілесні ушкодження 22-річній жительці цього ж міста.

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 18-річного місцевого жителя, учня професійно-технічного училища. Попередньо встановлено, що він уночі 4 березня в підвалі житлового будинку з хуліганських спонукань заподіяв смертельні тілесні ушкодження 22-річній жительці цього ж міста.

У Полтавській області затримано 38-річного водія приватного підприємства, за місцем проживання якого вилучено понад 2,5 тис. набоїв калібру 5,6 мм.

затримано 38-річного водія приватного підприємства, за місцем проживання якого вилучено понад 2,5 тис. набоїв калібру 5,6 мм.

У місті Донецьку затримано 34-річного раніше судимого місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 400 грамів вибухівки.

затримано 34-річного раніше судимого місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 400 грамів вибухівки.

У місті Сєверодонецьку Луганської області затримано 27-річного місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 300 грамів вибухівки та 2 електродетонатори.

затримано 27-річного місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 300 грамів вибухівки та 2 електродетонатори.

У місті Харкові на залізничній станції “Північний пост” затримано 45-річного громадянина Російської, у якого вилучено 400 грамів вибухівки.

на залізничній станції “Північний пост” затримано 45-річного громадянина Російської, у якого вилучено 400 грамів вибухівки.

У Шевченківському районі міста Києва під час проведення спеціальної операції затримано двох громадян Республіки Ангола, у яких вилучено відповідно 0,5 грамів та 5 грамів героїну.

під час проведення спеціальної операції затримано двох громадян Республіки Ангола, у яких вилучено відповідно 0,5 грамів та 5 грамів героїну.

У місті Одесі працівниками відділу ДСБЕЗ викрито посадовця одного з райвідділів ГУМНС України в області, який вимагав та отримав 100 доларів США хабара від приватного підприємця за надання останньому дозволу на діяльність магазину. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

працівниками відділу ДСБЕЗ викрито посадовця одного з райвідділів ГУМНС України в області, який вимагав та отримав 100 доларів США хабара від приватного підприємця за надання останньому дозволу на діяльність магазину. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

У місті Харкові працівниками відділення ДСБЕЗ викрито директора відкритого акціонерного товариства, який реалізував товариству з обмеженою відповідальністю металопродукцію на загальну суму 1,8 млн грн й отримав у розрахунок два простих векселя, які в подальшому погашені не були в зв’язку з ліквідацією згаданого товариства. Таким чином акціонерам завдано збитки на зазначену суму. Слідчим відділом одного з райвідділів Харківського міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

працівниками відділення ДСБЕЗ викрито директора відкритого акціонерного товариства, який реалізував товариству з обмеженою відповідальністю металопродукцію на загальну суму 1,8 млн грн й отримав у розрахунок два простих векселя, які в подальшому погашені не були в зв’язку з ліквідацією згаданого товариства. Таким чином акціонерам завдано збитки на зазначену суму. Слідчим відділом одного з райвідділів Харківського міськуправління внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

На Донеччині працівниками управління ДСБЕЗ викрито посадових осіб однієї з державних шахт, які використали для виробничих потреб механічне кріплення, яке перебувало в них на зберіганні й належало відкритому акціонерному товариству. У подальшому, з метою легалізації майна, на шахті було проведено інвентаризацію основних засобів, у ході якої були нібито виявлені надлишки секцій згаданого механічного кріплення в кількості 13 одиниць, які були оцінені на суму 77,8 тис. грн та оприбутковані по бухгалтерському обліку. Таким чином зазначеному відкритому акціонерному товариству завдано збитки на суму 1,4 млн гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.209 КК України (зловживання владою або службовим становищем й легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом).

працівниками управління ДСБЕЗ викрито посадових осіб однієї з державних шахт, які використали для виробничих потреб механічне кріплення, яке перебувало в них на зберіганні й належало відкритому акціонерному товариству. У подальшому, з метою легалізації майна, на шахті було проведено інвентаризацію основних засобів, у ході якої були нібито виявлені надлишки секцій згаданого механічного кріплення в кількості 13 одиниць, які були оцінені на суму 77,8 тис. грн та оприбутковані по бухгалтерському обліку. Таким чином зазначеному відкритому акціонерному товариству завдано збитки на суму 1,4 млн гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.209 КК України (зловживання владою або службовим становищем й легалізація (відмивання) грошових коштів та іншого майна, здобутих злочинним шляхом).

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://elcomart.com/show/119964.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua