ДПА України оприлюднила План-графік

10 мар, 15:58

ДПА України оприлюднила План-графік

із відстеження результативності регуляторних актів

Для забезпечення неухильного виконання вимог Закону України від 11 вересня 2003 року №1160-ІУ „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та пункту 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 січня 2006 року №13-р „Про затвердження плану заходів щодо реалізації державної регуляторної політики на 2006 рік”, ДПА України наказом від 06.03.06 №104 затвердила План –графік здійснення заходів із відстеження результативності регуляторних актів структурними підрозділами ДПА України у 2006 році.

Відповідно до Плану-графіку в поточному році ДПА України проведе базове відстеження результативності трьох регуляторних актів – проектів наказів ДПА України та повторне відстеження результативності прийнятих в 2004 та 2005 роках 25 регуляторних актів (наказів ДПА України, постанов Кабінету Міністрів України).

Мета проведення базового відстеження результативності регуляторного акту – отримати оцінку громадськості про ефективність запровадження цього акту. Таке відстеження проводиться в термін до набрання чинності проекту.

Повторне відстеження здійснюється через рік після набрання чинності акту або більшості його положень, але не пізніше ніж через два роки, якщо рішенням регуляторного органу не встановлено більш ранній термін. Воно необхідне для оцінки ступеня досягнення актом визначених цілей.

В Плані-графіку також зазначено структурні підрозділи ДПА України – розробники відповідного регуляторного акту та терміни проведення ними заходів з відстеження результативності.

План-графік здійснення заходів із відстеження результативності регуляторних актів структурними підрозділами ДПА України у 2006 році розміщено на веб-сайті ДПА України - www.sta.gov.ua.

Він також буде опублікований у виданнях “Вісник податкової служби України” та “Податковий, банківський, митний КОНСУЛЬТАНТ”.

"ДМСУ"


Адрес новости: http://elcomart.com/show/119844.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua