Сташевський провів засідання Урядового комітету з питань розвитку економіки

14 мар, 11:43


Перший віце-прем’єр-міністр України Станіслав Сташевський провів чергове засідання Урядового комітету з питань розвитку реального сектора економіки.

Основний блок розглянутих на Комітеті питань стосувався енергетичного сектору економіки. Серед надзвичайно актуальних – Енергетична стратегія України на період до 2030 року, особливо план конкретних дій з її реалізації на 2006-2010 роки, а також запровадження нових інструментів попередження виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах підвищеної небезпеки, повне відключення яких від газопостачання може призвести до негативних екологічних та техногенних наслідків.

В енергетичній сфері також опрацьовано питання впорядкування діяльності на оптовому ринку електроенергії та деякі аспекти міжнародного співробітництва в сфері атомної енергетики.

На засіданні розглянуто перелік інвестиційно-привабливих родовищ корисних копалин, на розробку яких планується оголосити конкурс, а також заходи щодо реалізації Укравтодором програм з розбудови стратегічно-важливих автомобільних доріг міжнародного сполучення.

"Урядовий портал"


Адрес новости: http://elcomart.com/show/119671.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua