Уряд планує скоротити строк альтернативної служби

14 мар, 14:21

Урядовий комітет під головуванням Віце-прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленка схвалив проект постанови Кабінету Міністрів України, відповідно до якої строк проходження альтернативної (невійськової служби) скорочується відповідно до 18 та 13,5 місяців.

Як повідомив В’ячеслав Кириленко, строк альтернативної служби після ухвалення урядового рішення скорочується із 27 місяців до 18, а для осіб, які мають повну вищу освіту - з 18 до 13, 5 місяців.

„Одним з пунктів програми Президента Віктора Ющенка було скорочення терміну служби в армії, - зазначив Віце-прем’єр. - Після ухвалення відповідних рішень термін служби в армії становить відповідно 12 та 9 місяців. За словами В’ячеслава Кириленка, „згідно із Законом України „Про альтернативну (невійськову службу)” термін такої служби має бути в півтора рази більшим ніж військової”.

„Постановою Уряду ми забезпечимо передбачене Законом „Про альтернативну службу співвідношення між строком військової служби та строком альтернативної служби”, - зазначив він.

Віце-прем’єр підкреслив, що відповідне рішення Кабінет Міністрів України планує ухвалити вже на найближчому засіданні.

"Урядовий портал"


Адрес новости: http://elcomart.com/show/119646.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua