• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Суддiв КСУ виберуть в березні
    Опубликовано: 2006-02-21 15:44:00

    15 березня у Верховнiй Радi України, як очiкується, вiдбудеться голосування з обрання суддiв Конституцiйного суду. Про це журналiстам повiдомив член фракцiї Соцiал-демократичної партiї України (об'єднаної) Нестор Шуфрич.

    За його словами, таке рiшення було ухвалено на погоджувальнiй радi керiвникiв фракцiй i груп парламенту у вiвторок.

    Депутат також повiдомив, що цього дня буде проведено рейтингове голосування щодо 17-ти кандидатур на посади суддiв КС. Пiсля цього кандидатури, що набрали найбiльшу кiлькiсть голосiв, будуть внесенi до бюлетенiв для таємного голосування. За словами Н.Шуфрича, пiсля цього всi суддi КС будуть приведенi до присяги.

    Крiм того, 14 березня парламент планує розглянути законопроект про Кабiнет мiнiстрiв України. За словами Н.Шуфрича, Кабмiну i профiльнiй комiсiї доручено доопрацювати цей законопроект, з урахуванням висловлених пропозицiй, i привести його у вiдповiднiсть з нормами оновленої Конституцiї України. Депутат зазначив, що пiсля цього, у мiру готовностi, розглядатиметься законопроект про президента України.

    "Радiо - ЕРА"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.