• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шиба розпочав агітаційну кампанію
    Опубликовано: 2006-02-21 17:35:00

    20 лютого після оперативної наради перший заступник голови Волинської ОДА Богдан Шиба отримав посвідчення кандидата на посаду міського голови Луцька і розпочав агітаційну компанію. Зокрема телеканалу «Аверс» біля приміщення міської ради у робочий час він оприлюднив перші пункти своєї програми. Про це повідомив 21 лютого власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    Держслужбовець оголосив: «Першим має бути зроблено те, чого вимагають всі лучани: мають піти на іншу роботу всі люди у міськвиконкомі, які підозрюються у корупції і хабарництві. І наступне: має бути проінвентаризовано все міське господарство». Він також додав, що настрій у нього робочий і він знає, як керувати містом. Богдан Шиба не збирається йти у відпустку. Разом з ним інтерв’ю дав і голова виборчого штабу БЮТ Євген Кирильчук.

    Після інтерв’ю однопартійці виїхали до Ківерцівського району, де о 12 годині перший заступник голови ОДА мав проводити особистий прийом громадян. Голова Ківерцівської РДА очолює список БЮТ до обласної ради.

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.