• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Єхануров провів засідання урядових комітетів
    Опубликовано: 2006-02-22 09:56:00

    21 лютого під головуванням Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова відбулися засідання Урядового комітету з питань правової політики та оборони та Урядового комітету Урядового комітету з питань економічної політики.

    Зокрема, в ході засідання Урядового комітету з питань правової політики та оборони було ухвалено та винесено на розгляд Уряду проект спільної постанови Кабінету Міністрів та Національного банку України „Про затвердження Плану заходів із запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму на 2006 рік”, який визначатиме основні засади подальшого функціонування системи боротьби з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванням тероризму.

    Зокрема, згідно з проектом постанови головними напрямками діяльності органів державної влади у цій сфері у 2006 році буде запобігання виникненню передумов для легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму, запобігання ризикам використання фінансової системи з цією метою, удосконалення механізму регулювання та нагляду за суб’єктами первинного фінансового моніторингу, підвищення ефективності діяльності правоохоронних органів, а також створення ефективної системи взаємодії між заінтересованими органами виконавчої влади.

    Члени Урядового комітету з питань економічної політики серед іншого розглянули питання про введення у дію Єдиної інформаційної системи обліку, зберігання й оцінки майна, що реалізується за рішенням органів виконавчої влади. Прем'єр-міністр Юрій Єхануров наголосив на необхідності якнайшвидшого введення в дію цієї системи.

    За словами голови Фонду державного майна Валентини Семенюк, Єдину інформаційну систему обліку, зберігання й оцінки майна має бути уведена у дію протягом 2 місяців

    Юрій Єхануров доручив Секретаріату Кабміну стежити за підготовкою цієї системи до введення в дію.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.