• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сташевський провів засідання Урядового комітету
    Опубликовано: 2006-02-28 09:46:00

    Перший віце-прем’єр-міністр України Станіслав Сташевський провів засідання Урядового комітету з питань розвитку реального сектора економіки.

    Основний блок розглянутих на Комітеті питань стосувався розвитку транспортної галузі України. На розгляд виносились проект нормативного документу в сфері авіації, який розроблено з метою приведення діючих актів в цій сфері у відповідність до вищих за юридичною силою, а також у сфері судноплавства, що має вдосконалити роботу державних органів з реєстрації суден та посилити контроль за наданням права плавання під Державним прапором України. Значну увагу приділено опрацюванню низки державних програм та концепцій.

    Зокрема, щодо будівництва та розвитку мережі метрополітенів на 2006-2010 роки та щодо розвитку міського електротранспорту на 2006-2015 роки. Серед головних завдань цих програм – виконання комплексу робіт із будівництва нових та реконструкції існуючих ліній метрополітену і електротранспорту, а також освоєння на вітчизняних підприємствах серійного виробництва рухомого складу та іншого устаткування для їх потреб.

    Також розглядалась Програма розвитку мережі міжнародних транспортних коридорів в Україні на 2006-2010 роки, яка має сприяти розвитку національної мережі міжнародних транспортних коридорів в Україні з урахуванням визначених ЄС основних напрямків європейських транспортних сполучень.

    Серед іншого, на порядок денний чергового засідання виносились питання змін в порядку видачі ліцензій на провадження діяльності, пов’язаної з виробництвом, передачею та постачанням електроенергії, а також питання розвитку національної системи сейсмічних спостережень та підвищення безпеки проживання населення у сейсмонебезпечних регіонах.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.