• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львів'янам кулаками «допоможуть» обрати нового мера
    Опубликовано: 2006-02-28 16:08:00

    У Львові загострюється боротьба за крісло міського голови. Найбільш гучною подією останніх днів стало побиття представниками штабу одного з кандидатів на посаду мера, «рухівця» Василя Куйбіди, студентки, яка розповсюджувала листівки проти нього. Облаву на приміщення «Студентського братства», у якому виявили негативні «літучки», «рухівці» на чолі з самим Куйбідою та керівником його штабу здійснили вночі.

    Керівник «Студентського братства» Львова Наталка Садловська розповіла, що представники штабу Куйбіди вимагали в неї ключі від приміщення, де зберігались листівки, а коли дівчина відмовила - завдали їй кілька ударів по голові та по нирках. Інших братчиків «рухівці» затримали і повели в міліцію.

    На листівках, які стали причиною конфлікту, було перераховано обіцянки Василя Куйбіди, які він дав під час виборів 1998 року, коли вдруге став мером Львова, і його реальні здобутки. Екс-мер пообіцяв вжити всіх заходів, аби максимально жорстко покарати ініціаторів друку цих листівок. До речі, це вже не вперше Куйбіда конфліктує зі студентами. Під час виборів 2002 року він особисто затримав студентку з «Братства», яка розклеювала листівки, і силоміць привів її до міліції.

    Цікаво, що аналогічні критичні листівки братчики мали і на іншого кандидата в мери, «нашоукраїнця» Андрія Садового. Однак останній значно менше перейнявся «своєю» антирекламою: «Для студентів вибори - це можливість заробити. Ну розносять вони ці листівки, хтось їм, мабуть, за це платить. Але ж не буду я по ночах бігати містом і ловити дітей. Люди самі розберуться де правда, а де брехня».

    Уже наступного дня Садовий став жертвою цензури зі сторони львівського державного телебачення. Його виступ на мітингу «Пори», який скликали з нагоди візиту до Львова Віталія Кличка, повністю вирізали. Зробили це без погодження з самими «пористами», які офіційно замовили трансляцію запису з мітингу і оплатили це з виборчого фонду.

            "Україна Молода "



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.