• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Представники Міноборони України та Монголії домовляються про співпрацю
    Опубликовано: 2006-02-28 17:27:00

    Сьогодні, 28 лютого в Україні розпочала роботу делегація Міністерства оборони Монголії на чолі з начальником Управління з питань координації оборонного відомства цієї країни полковником Лхундевом Батценгелом.

    Передбачається, що завтра, 1 березня, члени монгольської військової делегації відвідають Національну академію оборони України. В рамках візиту представники монгольського військового відомства планують обговорити можливості підготовки в Україні фахівців Збройних Сил Монголії в галузі ремонту озброєння та військової техніки, а також підготовки монгольських військовослужбовців до виконання миротворчих завдань.

    Під час перебування в навчальному закладі монгольська делегація ознайомиться з системою підготовки слухачів Національної академії оборони України, можливостями, завданнями та цілями факультету підготовки фахівців оперативного забезпечення та логістики. Крім того, делегати більш ретельно ознайомляться із завданнями та методикою підготовки офіцерів у Центрі підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів, а також відвідають тренажерний комплекс бронетанкового озброєння та автомобільної техніки.

    Візит делегації Міністерства оборони Монголії в Україну триватиме до 2 березня.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.