• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ліберія: ООН відмітило миротворчу діяльність українського вертолітного загону
    Опубликовано: 2006-03-09 12:47:00

    У таборі 56-го окремого вертолітного загону ЗС України, який виконує завдання Місії ООН у Ліберії, відбувся Парад медалей.

    Внесок 300 українських миротворців у благородну і шляхетну справу підтримання миру на африканському континенті був відмічений Організацією Об’єднаних Націй медалями “За службу миру”.

    У церемонії вручення нагород нашим вертолітникам взяли участь Спеціальний представник Генерального секретаря ООН у Ліберії пан Алан Досс, Тимчасово Повірений у справах України у Гвінейській Республіці Олександр Шульга, представники командування силами Місії ООН у Ліберії, керівники управлінь та відділів Місії ООН, центру управління авіацією, з яким безпосередньо співпрацюють українські вертолітники.

    Виступаючи на урочистому мітингу Олександр Шульга подякував нашим миротворцям за службу та відзначив вагомий внесок українського миротворчого контингенту у справу підняття престижу нашої держави на африканському континенті.

    Він також від імені Міністра закордонних справ України вручив кращим військовослужбовцям почесні грамоти та цінні подарунки.

    Перебуваючи у розташуванні українського вертолітного загону високоповажні гості оглянули бойову та спеціальну техніку, що знаходиться на озброєнні українських миротворців, та висловили сподівання, що ця техніка ніколи не буде використана за прямим призначенням.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.