• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Куйбіда зустрівся із студентами Європейського університету
    Опубликовано: 2006-03-15 14:56:00

    Відбулася зустріч на посаду міського голови Василя Куйбіди зі студентами Європейського університету. Ця зустріч відбулася в палаці культури імені Гната Хоткевича.

    "У Львові треба створити єдиний культурно - духовний простір. Сьогодні не є секретом, що найбільший прибуток дає виробництво наукоємних технологій, сьогодні маємо усі можливості стояти і сперечатися за наукові потенціали з такими центрами як Київ та Харків - зазначив Василь Куйбіда.

    Він наголосив на тому, що найближчим часом буде створено фонд будівництва молодіжного житла. Сюди кошти будуть спрямовуватися із таких джерел: державний, міський бюджет, кошти юридичних і фізичних осіб. Планується розвинути широкомасштабне житлове будівництво у Львові. Молодь повинна себе почувати в місті комфортно. Василь Куйбіда сказав студентам у своїй промові, що в міській раді планується створити центр зустрічей молодіжних організацій. Сюди буде входити служба яка займається знаходженням першого робочого місця для молодої людини. Надалі встановлюватимуться стипендії міського голови, проводитимуться різні конкурси:

    - визначення кращих дипломних робіт;

    - курсових робіт.

    На сам кінець Василь Куйбіда наголосив на тому, що студентство сьогодні повинно уміти орієнтуватися у різноманітних потоках інформації.

    На зустрічі був повний зал, студенти вітали Василя Куйбіду емоційними оплесками.

    Прес-служба НРУ

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.