• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко: Україна має використати свій шанс на консолідацію суспільства
    Опубликовано: 2006-03-28 12:05:00

    Президент України Віктор Ющенко проводить низку попередніх політичних консультацій із керівниками партій та блоків – лідерів парламентських перегонів, зокрема, Юрієм Єхануровим, Юлією Тимошенко, Віктором Януковичем та Олександром Морозом. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Глава держави зазначив, що має намір привітати переможців виборів після офіційного повідомлення результатів голосування.

    На сьогоднішніх зустрічах буде обговорено підсумки перших демократичних виборів та післявиборчу ситуацію в Україні, а також принципи й засади, на яких має формуватися парламентська коаліція.

    Під час зустрічі з Прем’єр-міністром Юрієм Єхануровим Президент висловив переконння, що у процесі консультацій «необхідно зняти всі питання, які роз’єднують Україну чи політичний електорат». «Нам слід поставити за мету працювати стабільно й на основі спільного політичного меморандуму, в який занести всі цінності, визначити їх як основу взаємодії», – наголосив Президент.

    В. Ющенко наголосив, що сьогодні слід вести мову про єдність довкола національних цінностей, національної програми, сформованої, в тому числі, й у щорічному звернені Президента до Верховної Ради. «У нас повинна бути система цінностей, навколо якої формується коаліція, а не система крісел, довкола яких іде поділ», – підкреслив Глава держави. При цьому Президент додав, що не вважає розподіл влади другорядним питанням, однак поки що воно не головне.

    Президент наголосив, що Україна сьогодні отримує унікальний шанс на консолідацію суспільства. Сьогоднішнє завдання, на його думку, полягає у тому, щоб при проведенні політичних консультацій сформувати спільний план дій, який би забезпечував стабільність державного розвитку на найближчі чотири роки.

    Президент та Прем’єр-міністр також обговорили поточну економічну ситуацію в країні. Юрій Єхануров поінформував Віктора Ющенка про підготовку до завтрашнього засідання уряду.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.