• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Олександр Третьяков звернувся з заявою до ЗМІ
    Опубликовано: 2005-09-20 17:13:00
    Сьогодні Перший помічник Президента України Олександр Третьяков, який Розпорядженням Глави держави до 20 вересня був відсторонений від виконання своїх обов'язків, звернувся з заявою до представників ЗМІ у зв'язку з оприлюдненими сьогодні Генеральною прокуратурою України результатами перевірки заяв колишнього Державного секретаря України Олександра Зінченка:
     
    «Згідно із висновками Міжвідомчої комісії, до якої входили представники Генеральної прокуратури, Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ, докази про мою причетність до будь-яких протиправних дій відсутні.
     
    У зв’язку з цим, вважаю доведеним той факт, що заяви пана Зінченка носили наклепницький і провокативний характер, і вимагаю від нього публічного вибачення переді мною у триденний термін у приміщенні агенції «Інтерфакс-Україна».
    У випадку непорядної поведінки пана Зінченка і відмови вибачитися я звернуся до суду з вимогою захисту мого порушеного права на чесне ім’я.
     
    Вважаю, що роблячи гучну і безпідставну заяву, порушуючи принцип презумпції невинності, колишній Держсекретар керувався не фактами, а виключно політичними мотивами, направленими на дестабілізацію ситуації в країні. Переконаний, що заяви Зінченка носили виключно замовний характер і були спрямовані на підрив авторитету Президента України та іміджу України у світі», – йдеться у заяві О.Третьякова.
     
    ELCOMARTвыборы`2006


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.