• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Костенко знімає свою кандидатуру на посаду віце-спікера
    Опубликовано: 2005-09-27 09:51:00
    Як заявив в ефірі 5-го каналу Лідер Української народної партії, він знімає свою кандидатуру. За словами народного депутата, він змушений це зробити через зрив попередніх домовленостей із фракцією "Регіони України".
     
     Юрій Костенко, народний депутат, УНП:

    - Принаймі перед минулими літніми канікулами я зустрічався із фракцією Регіонів і отримав від них запевнення, що вони будуть підтримувати мою кандидатуру. А якщо з'являється зараз кандидатура Раїси Багатирьової, то це лише свідчить про ті негласні домовленості під час зустрічи Регіонів України із керівництвом держави, і що посаду, виходить, черговий раз розміняли не на користь національно-демократичних сил.

    Напередодні було оприлюднено перелік кандидатів, які претендують на посаду віце-спікера. Крім Юрія Костенка, це Богдан Губский з "Єдиної України", Віктор Мусіяка від фракції "Вперед, Україна!", бютівець Сергій Сас та лідер регіоналів Раїса Богатирьова.

    Сьогодні надбанням громадськості стане черговий політичний скандал. Він розпалюється у лавах партії Народний союз «наша Україна». Народний депутат і екс-керівник НСНУ у київській області Олена Бондаренко звинувачує керівника парламентської фракції партії Миколу Мартиненка в ошукуванні одно партійців. Олена Бондаренко обіцяє оприлюднити свою заяву щодо виходу з партії, яка за її словами дискредитувала себе в очах Майдану. Більше про звинувачення пана Бондаренко будемо знати після другої дня від Романа Недзельського.
     
    5 канал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.