• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львів: Міськрада розгляне питання про припинення повноважень мера
    Опубликовано: 2005-09-27 11:43:00
    Сьогодні, 27 вересня, депутати Львівської міської ради розглядають питання про дострокове припинення повноважень міського голови, передає кореспондент із сесійної зали. Це питання було внесено у порядок денний. „За” порядок денний в цілому проголосувало 70 депутатів.
     
    З інформацією з цього приводу виступив депутат Володимир Зафійовський. Він заявив, що міська рада має достатньо підстав для того, щоби ставити питання таким радикальним чином. Зокрема, він звинуватив міського голову в ігноруванні виконання ухвал міської ради, ігноруванні рішень судів та недотриманні норм чинного законодавства у роботі виконкому.
     
    Щодо останнього, то Зафійовський навів такі приклади, як конфлікт навколо Галицького ринку, щодо земельної ділянки ВАТ „Іскра” та рішення виконкому з приводу відбудови Високого Замку. Крім того, міському голові закидають прийняття рішень, які виходять поза межі його компетенції – зокрема, йдеться про затвердження на посаді заступника голови Василя Склярського без погодження з радою. Зафійовський запропонував провести голосування з даного приводу у таємному режимі.
     
    proUA.com


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.