• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Звернення рівненських регіоналів
    Опубликовано: 2005-09-27 11:51:00
    Воно адресоване до жителів краю, лідерів політичних партій та громадських організацій, депутатів Рад всіх рівнів. У Зверненні, зокрема, говориться, що під час передвиборчої боротьби за президентське лідерство в державі, суспільству було дано багато обіцянок. Виборці Рівненщини в своїй більшості визначились в підтримці програмних цілей і зобов’язань коаліції “Сила народу”, яка привела до керівництва країною на всіх рівнях нову управлінську команду на чолі з Президентом В.А. Ющенком.

    Підбір і формування нових кадрів виконавчої гілки влади під барабанний акомпанемент революційного майдану не забезпечили достатньо якісний і професійний підбір управлінців, які в багатьох питаннях розвитку народногосподарського комплексу демонструють слабку ефективність, непрофесіоналізм, популізм, відсутність чітко визначених стратегічних орієнтирів розвитку регіону і неспроможність системного підходу в реалізації взятих зобов’язань.

    За майже дев’ятимісячний термін такого “керування”, жителі регіону відчули, що мінімальні проценти росту по деяких економічних показниках неспроможні зупинити спаду економіки та кризові тенденції, пов’язані з паливно-енергетичними, ціновими, фінансовими проблемами. Ріст цін на весь спектр продовольчого та промислового споживчого кошика поглиблює загальний стан зубожіння наших громадян. Такі реалії життя. Проте все це відбувається на фоні тих красивих і багатообіцяючих заяв, які щоденно лунають з вуст можновладців різного рівня.

    Від імені і в ім’я народу України, на тлі власних соціально-економічних прорахунків, окремі представники нової влади вдаються до тиску на тих, хто має власну думку. Все частіше, недавні соратники по коаліції, учасники революційних подій на Майдані голосно заявляють про узурпацію демократичних ідеалів “помаранчевого об’єднання”, про неповагу до його учасників. В країні формується громадський супротив вседозволеності чиновників, одностайній однопартійності, яку насаджують керманичі області.

    У своєму Зверненні обласна організація Партії Регіонів закликала жителів великої громади Рівненщини, лідерів політичних партій та громадських організацій, депутатів Рад усіх рівнів, які делегували права громадян виконавчій владі по управлінню народно-господарським комплексом, використати своє конституційне право отримати звіт від посадових осіб представницьких та виконачих органів влади по виконанню делегованих громадянами повноважень.

    “Керуючись ст.140 Конституції України та ст.8 Закону „Про місцеве самоврядування в Україні” запрошуємо громадськість регіону підтримати наше звернення з вимогами:
    1. Провести протягом жовтня 2005 року громадські слухання в територіальних громадах області, збори громадян сіл та селищ, на яких заслухати звіти посадових осіб по виконанню владних повноважень за підсумками 9-ти місяців роботи у 2005 році.
    2. Розглянути стан забезпечення соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2005-2006 рр., готовність житлово-комунального сектора в наданні якісних послуг населенню.
    3. Заслухати інформацію посадових осіб органів влади всіх рівнів про готовність до реалізації конституційної реформи з 1-го січня 2006 року.

    Якщо чиновники від влади не хочуть працювати на громаду, громада повинна змусити владу працювати!” – говориться у Зверненні рівненських регіоналів.

    Партія регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.