• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зубанов закликав політиків діяти в інтересах народу
    Опубликовано: 2005-09-27 13:46:00
    Низка відомих політиків, готуючись до виборів-2006, продовжує критикувати Меморандум порозуміння між владою й опозицією, підписаний главою держави Віктором Ющенком і лідером Партії регіонів Віктором Януковичем.
     
    У зв'язку з цим, голова Партії державного нейтралітету України Володимир Зубанов відзначає: «Зневіра людей, що стояли на Майдані, виникла через те, що слова помаранчевих лідерів розійшлися зі справами: людям обіцяли золоті гори, давали солодкі обіцянки, вселяли в них нездійсненні надії й абсолютно не враховували при цьому реальність політичної й економічної ситуації в Україні».
     
    «Це призвело до того, що частина виборців, що підтримали тандем Ющенко-Тимошенко, зайняли ультрарадикальну позицію, вирішили що в Україні існує тільки їхня єдиновірна думка, а переконаннями і поглядами решти населення, що підтримали на виборах інших кандидатів, в тому числі й В.Януковича, взагалі можна було знехтувати й улаштувати такий собі внутрішньоукраїнський геноцид», - підкреслив парламентарій.
     
    «Тільки-но Ющенко став позиціонувати себе як Президента всієї України, почав переговори з усіма політичними силами, не відступаючи, до речі, від своєї програми, з якою він переміг, з боку політичних максималістів піднявся неймовірний шум.
     
    Насправді ж такі політики, як Ю.Тимошенко, за великим рахунком вводять в оману своїх прихильників, та й увесь український народ. Екс-прем'єр уже сьогодні проводить активні переговори, як вона підкреслює, із усіма політичними силами: і з тими, проти кого вона палко виступала на Майдані, і з певними колами російського політикуму, знаючи свідомо, що її електорат на заході України вважатиме таку тактику зрадництвом. Заявляючи про бажання отримати прем'єрську посаду після виборів-2006, вона забуває сказати виборцям, що для цього їй доведеться провести багато переговорів з Литвином, Януковичем, Медведчуком, Безсмертним – усіма тими, кого вона зараз привселюдно називає зрадниками», - говорить глава ПДНУ.
     
    Відзначаючи значимість Юлії Володимирівни на політичній арені України, В.Зубанов закликає «кожного політика навчитися говорити людям правду і діяти в інтересах народу, а не своїх власних».
     
    Партія державного нейтралітету України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.