• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гудима: Костенко найвірогідніша кандидатура на посаду першого заступника голови ВРУ
    Опубликовано: 2005-09-27 16:29:00
    Олекса Гудима вважає, що Юрій Костенко, голова Української народної партії, продовжує бути найвірогіднішою кандидатурою на посаду першого заступника, або заступника голови ВР України. Про це повідомила прес-служба УНП.
     
    О.Гудима наголосив, що “незважаючи на те, що вже є кілька кандидатур на посаду заступника голови ВР”, вважає, що “голосування минулої сесії за кандидатуру Юрія Костенка на посаду віце-спікера, який в неофіційному підрахунку набрав понад 200 голосів, є свідченням ставлення до нього як до серйозного, виваженого політика, котрий достойно представлятиме парламент у кріслі заступника голови ВР”.
     
    Олекса Гудима також наголосив, що “УНП й надалі наполягатиме на пакетному розгляді: разом з вакансіями голів парламентських Комітетів запропонувати для ситуативної більшості, що існує в парламенті, кандидатуру Юрія Костенка на посаду одного із заступників голови ВР”.
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.