• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львів: Буняка відправлен у відставку з посади міського голови
    Опубликовано: 2005-09-27 16:34:00
    Сьогодні на засіданні сесії Львівської міської ради депутати шляхом таємного голосування відправили у відставку міського голову Львова Любомира Буняка.
    Як передає кореспондент, депутати абсолютною більшістю голосів проголосували за відставку Л.Буняка: за – 70 депутатів, проти – 9. Всього у Львівській міській раді 90 депутатів.
     
    Після завершення голосування Л.Буняк зазначив: "Я готовий виконати волю депутатів. Я виконав місію перед громадою до кінця. Я підкоряюсь вашій волі. Я йду, я місто не підвів".
    Депутат Львівської міськради Андрій Стецьків у коментарі зазначив, що "залишається дочекатися, щоб Л.Буняк підписав ухвалу сьогоднішньої сесії. В тому разі, якщо він її не підпише, то згідно із законодавством, її буде підписано секретарем Львівської міської ради Зеновієм Фіриком".
     
    На думку А.Стецьківа, "Л.Буняк ухвалу підпише. Адже очевидно, що це було практично одностайне рішення і депутатів, і львів'ян, які вимагали його відставки. В нього немає іншого виходу".
     
    Депутат міськради акцентував увагу на тому, що тепер на міськраду лягла відповідальність за вихід із ситуації, "у якій опинилося місто завдяки правлінню Л.Буняка напередодні опалювального сезону". "Нам слід сформувати новий бюджет і контролювати старий, який фактично не виконувався. Перевиборів міського голови Львова до 2006 року не буде. Обов'язки міського голови Львова виконуватиме секретар Львівської міської ради З.Фірик", - зазначив А.Стецьків.
     
    "ОГЛЯДАЧ"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.