• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Віктор Янукович: Президент частково позбувається популістів
    Опубликовано: 2005-09-28 12:06:00
    Процес формування уряду засвідчив намагання провести певні позитивні зміни в кабінеті міністрів. Зокрема, усунути найбільш одіозні фігури, позбутися частини популістів. Серед призначень є міністри, які працювали у минулій владі. Але залишилися і міністри, які не є професійними і все-таки більше дбають про піар-кампанії, ніж про системне вирішення щоденних проблем. І цей момент свідчить про деяку нерішучість президента провести цілковите оновлення, застосувати принципово нові підходи при призначеннях на посади. Я маю на увазі, зокрема, Міністерство внутрішніх справ, Генеральну прокуратуру, – працівників, які дискредитували обличчя влади. Що це – політика президента Ющенко?! А як працюють губернатори і їх заступники? А хто буде відповідати за таку «талановиту» політику?

    Ми знаємо, що перехідному уряду, а саме таким буде кабінет Єханурова, буде дуже, м’яко кажучи, важко працювати ефективно і розв’язувати ті насущні проблеми, які зараз стоять в економіці України. Хотілося б відмітити, що цей, уже новий уряд, зуміє принаймні призупинити темпи різкого економічного падіння, яке триває у державі в цьому році. Я дуже на це надіюся, бо попереду важка зима і треба зробити все, щоб для українських громадян вона не виявилася і холодною, і голодною.
     
    Партія Регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.