• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Телеканал НТН буде боротися за мовлення в 76 містах України
    Опубликовано: 2005-10-05 09:33:00
    Вчора, 4 жовтня, Верховний суд України своєю постановою скасував оскаржувану Національною радою з питань телебачення і радіомовлення постанову Вищого господарського суду України, а також рішення суду першої інстанції та постанову суду апеляційної інстанції у цій справі. Справу направлено на повторний розгляд до суду першої інстанції. Про це ELCOMART Выборы 2006 повідомила прес-служба Телестудії "Служба інформації" телеканалу НТН.
     
    Фактично таке рішення суду означає, що справа щодо визначення законності отримання частот для телевізійного мовлення в 76 містах України вкотре затягується. Телеканалу НТН знову доведеться пройти всі судові інстанції, щоб довести законність отримання частот. Мабуть, комусь вигідно саме напередодні виборів тримати канал, який річним досвідом роботи довів своє право на гідне місце в українському телепросторі, в підвішеному стані .
     
    Нагадаємо, що суперечка між телеканалом НТН і Національною радою виник з приводу того, що телеканал звернувся до суду, і той зобов’язав Нацраду внести зміни до ліцензії телеканалу НТН, доповнивши її сімдесятьма п"ятьма новими частотами. Національна рада, не погоджуючись з рішенням Господарського суду Києва, оскаржувала рішення у вищих судових інстанціях. Наступні рішення - Господарського суду Києва, ухвала Господарського Апеляційного суду, ухвала Вищого Господарського суду України - були на користь телеканалу НТН.
     
    Отже, крапки над І у справі суперечки телеканалу та Нацради з питань телебачення та радіомовлення ще не поставлено. Наразі прийняте судом рішення жодним чином не позначиться на інформаційній політиці НТН. Об”єктивність та правдивість і надалі залишатимуться основними принципами нашої роботи. На думку ж менеджменту та юристів телекомпанії, за умови справжньої незалежності судів та відсутності тиску з боку владних структур – телеканал таки зможе довести свою правоту.
     
    ELCOMART Выборы 2006


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.