• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Катеринчук: Люди хочуть бачити Ющенка і Тимошенко разом
    Опубликовано: 2005-10-05 10:32:00
    Колишній перший заступник голови Державної податкової адміністрації Микола Катеринчук закликає до об’єднання всіх "помаранчевих" сил на парламентських виборах 2006 року для того, щоб не допустити повернення "кучмізму". Про це він сказав в інтерв’ю газеті "Столичні новини", повідомляє прес-служба "Народного Союзу Наша Україна" у середу.
     
    "Я вбачаю завдання всіх розсудливих політиків, що взяли на себе відповідальність за події на Майдані, у тому, щоб ми переступили через свої амбіції й об'єдналися. Щоб усі "помаранчеві" перемогли єдиним блоком і сказали "ні" контрреволюції, "ні" поверненню кучмівського режиму. Зараз така загроза є", - сказав Катеринчук.
     
    Він додав, що "люди хочуть бачити Ющенка і Тимошенко разом. Вони не хочуть бачити президентом Ющенка, а Тимошенко в опозиції. Вони хочуть бачити команду однодумців, які були успішні".
     
    Крім того, Катеринчук вважає, що найближчим часом НСНУ повинна провести позачерговий з'їзд, на якому має "відверто поговорити про своє сьогодення і майбутнє".
     
    "Ми повинні по-іншому подивитися на нашу партію. От Роман Безсмертний запропонував провести внутрішні вибори в партії, щоб сформувати списки кандидатів у депутати Верховної Ради, місцевих рад саме на конкурсній основі з тих людей, яким довіряють", - сказав він.
     
    За словами Катеринчука, тільки в такий спосіб НСНУ зможе виграти вибори. "Тому що вибори до парламенту - це ніщо, якщо ми не виграємо вибори до місцевих рад. Бо те, що люди бачать по телевізору, і те, що відбувається "унизу", - це різні речі", - додав депутат.
    Щодо виборчої кампанії Катеринчук зазначив, що "потрібно говорити про змістовну частину реформ, яких чекають люди".
     
    "Якщо будувати кампанію на компроматах і скандалах, то потрібно розуміти, що цього усі вже наїлися. Це й працювати не буде", - сказав він.
     
    "Адже скільки обливали брудом Ющенка, 24 години на добу, але він таки став президентом. Так що переможе не той, хто буде більш скандальним, а хто краще зрозуміє, що потрібно виборцям і буде готовий це зробити реальною політикою",-вважає депутат.
     
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.