• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Клюєв: Якщо політична ситуація не покращиться, то в країні назріє економічний колапс
    Опубликовано: 2005-10-06 11:25:00
    Член фракції Партії регіонів «Регіони України» Андрій Клюєв в інтерв‘ю журналу «Комп&ньоН» проаналізував економічну ситуацію, що склалася нині в Україні.

    Депутат сподівається, що найближчим часом «все-таки ситуація в економічній сфері покращиться”. Проте великого оптимізму він не відчуває, бо починаються парламентські вибори. “Інвестори будуть дуже обережно спостерігати за політичною ситуацією в країні. Тому я не впевнений, що Україна може розраховувати на істотні інвестиційні надходження до березня наступного року», - говорить парламентарій.

    «Якщо політична ситуація не покращиться, - прогнозує А.Клюєв, - то в країні назріє економічний колапс. Для бізнесу давно потрібно було створювати нормальні умови діяльності”. “Саме тому ми формували свого часу території пріоритетного розвитку та спеціальні економічні зони. Там, де були порушення по якихось підприємствах, їх потрібно покарати, позбавляти ліцензії на право роботи на таких територіях. Але при цьому необхідно стимулювати бізнес і ті компанії, які є власниками українських нафтопереробних заводів, щоб вони розпочинали реконструкцію. У результаті собівартість нафтопродуктів на виході буде нижчою. Коли політична ситуація стабілізується і уряд простимулює бізнесменів, тоді й економіка буде здоровою та надійною. А таке слово, як “реприватизація”, потрібно взагалі забути», - відзначив депутат.
     
    Прес-служба Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.