• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мороз: Губернатори-соціалісти залишаться на своїх посадах
    Опубликовано: 2005-10-06 11:31:00
    Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз вважає, що губернатори-соціалісти, які очолюють Полтавську та Одеську області користуються авторитетом і питань по їх зміні не виникатиме. Про це він заявив в ефірі Національного радіо 5 жовтня, висловлюючи думку щодо заяви Президента В.Ющенка про наміри змінити деяких керівників областей.
     
    За словами Олександра Мороза “Полтавщина сьогодні входить у 3-4 кращих областей за підсумками господарювання за попередній період в нинішньому році. Вищими стали показники і в Одеській області”.
     
    Крім того, як зазначає прес-служба парламентської фракції СПУ, О.Мороз зауважив, що соціалісти можуть запропонувати свої кандидатури на керівні посади в цілому ряді областей: “Я маю на увазі ті, в яких потрібно зробити кадрову заміну, де замість управління займаються політиканством.”
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.