• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мороз: Проект бюджету-2006 надзвичайно складний
    Опубликовано: 2005-10-06 12:27:00
    Соціалістичну фракцію в парламенті тривожать певні моменти в проекті держбюджету на 2006 рік. Це, зокрема, визначення прожиткового мінімуму та ігнорування цілої низки законів, які повинні фінансуватися з держбюджету. Про це Голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз заявив в ефірі Національного радіо 5 жовтня.
     
    "Треба визначитись, що таке прожитковий мінімум. Яка відповідність повинна бути між прожитковим мінімумом, мінімальними пенсіями, зарплатами і тими соціальними відрахуваннями, які обраховуються виходячи з цього мінімуму, бо там взагалі – наруга над здоровим глуздом, коли з 19 грн. починають робити відрахування тим людям, які соціально цього потребують,” – наголосив Олександр Мороз, передає прес-служба парламентської фракції СПУ.
     
    “Крім того, з проекту бюджету випала ціла низка законів. Я маю на увазі, зокрема, закон про дітей війни. Ми будемо добиватися, щоб виплати дітям війни відповідно до закону були передбачені в бюджеті обов’язково. Хоч це і велика сума, але частково виплати повинні бути здійснені,” – сказав лідер соціалістів.
     
    Крім того, Олександр Мороз зазначив, що треба чітко визначитися позицію держави стосовно агропромислового комплексу, щодо збільшення фінансування з державного бюджету на освіту і охорону здоров’я.
     
    В цілому він відмітив, що “проект бюджету надзвичайно складний. І те, що він зростає в доходній частині десь на 19 млрд. і у витратній частині, відповідно, нібито плюс. Але подивимось, що формує цей приріст, чи не тільки ціни, бо це є система рахунків. Я гадаю, що дискусія з цього приводу буде цікавити багатьох людей. І наша позиція буде виходити з інтересів суспільства, інтересів окремої людини.”
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.