• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Народна Партія висунула Кабміну ультиматум
    Опубликовано: 2005-10-06 16:11:00
    5 жовтня 2005 р. на прес-конференції Народна Партія Володимира Литвина висунула ультиматум новоствореному уряду через дуже низькі видатки на АПК, заплановані у проекті нового бюджету.
     
    Зважаючи на те, що наступний рік проголошено роком села, фінансування АПК залишається на рівні 2005 року. Це може призвести до остаточного знищення сільськогосподарської галузі. Так вважають народні депутати України, члени фракції Народної Партії, заступники голови Народної Партії Катерина Ващук, Ігор Єремеєв, народні депутати України, члени фракції Народної Партії Катерина Фоменко, Володимир Майстришин і Сергій Терещук. Про це повідомила прес-служба партії.
     
    За словами народних депутатів, зауваження та розрахунки, проведені представниками парламентської фракції не були враховані. Вони передбачають підвищення видатків на АПК не 3,2%, як це є у новому проекті, а 10%, що складає 14 мільярдів гривень.
     
    Ігор Єремеєв повідомив, що фракція Народної Партії ініціює створення робочої групи, яка перегляне бюджет. Оскільки через місяць, за його словами, змушуватимуть голосувати за популістський бюджет. Він також вважає, що новий уряд є модернізованим старим і вестиме політику свого попередника. Через що тенденції до зниження показників росту дедалі збільшуватимуться.
     
    Ігор Єремеєв торкнувся питань вступу України до СОТ, оскільки в суспільстві останнім часом мусується думку про вступ першою Росії. Однак, інтереси сусідньої країни не мають впливати на членство України. "Наша держава має туди вступити, незважаючи на російські інтереси, але бути при цьому економічно готовою", зазначив він.
     
    Стосовно запитань про заяви соціалістів по справі Гонгадзе, Ігор Єремеєв сказав, що вони на цій справі будують свою виборчу кампанію. А їх лідер піднімався на трибуну лише з двох питань: плівок Мельниченка і конституційної реформи. У той час, коли фракція Народної Партії піднімає найболючіші проблеми в державі і домагається їх вирішення.
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.