• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Чорновіл: Янукович своєю жорсткою позицією спонукав Ющенка виконати один з пунктів Меморандума
    Опубликовано: 2005-10-06 16:52:00
    «Це дуже умовна недоторканість, - прокоментував підписаний Президентом України закон, який передбачає кримінальну і адміністративну недоторканість депутатів місцевого рівня член Політради Партії регіонів, народний депутат Тарас Чорновіл. - Я зараз не беруся розказувати про всі юридичні аспекти, але ця недоторканість не дає можливості робити подібні речі, як робили з Колесніковим, як пробували зробити з Тіхоновим, чи з Кушнарьовим».

    «Вона вводить попередню норму, коли подання проходить через обласну раду, місцеву раду, і там приймаються якісь рішення. Потім вищі органи, плюс юридичні та прокуратура можуть анулювати рішення місцевої ради. Тобто цей закон є стопором проти прямого свавілля, яке робиться в певний момент, навіть перед певним голосуванням. Людину арештовують і таким чином блокують роботу місцевої ради.

    Це дуже умовний захист цих людей, і він, фактично, не є порушенням Конституції. Це не повноцінний імунітет, такий який є у депутатів Верховної Ради.

    Ми задоволені, що вчора досить жорстким виступом Віктора Януковича вдалося спонукати Ющенка все-таки виконати один з пунктів Меморандуму, в якому це чітко зазначено, оскільки перед цим в телеефірі Ющенко заявляв, що не буде цього підписувати», - підкреслив Тарас Вячеславович.

    Прес-служба Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.